Ο προπονητής Αντριάν Γκούλα σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου σχεδιάζουν τον Απόλλωνα της νέας σεζόν και ο Νίκος Κίρζης ετοιμάζεται για να ρίξει χρήμα στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η περσινή αποτυχημένη σεζόν... σόκαρε τους γαλάζιους που αγωνίστηκαν στο β' γκρουπ και πλέον καλούνται να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κυνηγά μεγάλους στόχους μέχρι τέλους.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ThemaSports
24/06 @ 20:36

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ο 17χρονος Αφρικανός επιθετικός Κέρτις Τζούνιορ ο οποίος εντάχθηκε στην Κ19 της Ομόνοιας προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ...-ThemaSports
24/06 @ 20:44

ΜΗΝΥΜΑΤΑ...

Στην παρουσία του (Τρίτη, 25/06, 12:00) θα στείλει τα δικά του μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ThemaSports
22/06 @ 21:32

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Στην Ομόνοια θέλουν να δημιουργήσουν νέα δυναμική για το παρών και το μέλλον.

ΕΤΟΙΜΟΙ-ThemaSports
21/06 @ 15:31

ΕΤΟΙΜΟΙ

Νούνο Μοράις και Γιώργος Εφραίμ είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην νέα σεζόν, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει θέση Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-ThemaSports
21/06 @ 13:40

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Το όνομα του Ράφα Λόπες... ενδιαφέρει ομάδα του πρωταθλήματος μας.

Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης… -ThemaSports
21/06 @ 13:19

Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης…

Χαιρετίστηκε από πολλή κόσμο, η σημερινή εξαγγελία του ΔΣ του σωματείου, για τα «προνόμια» που θα έχουν οι Απολλωνίστες που θα εγγραφούν στον κατάλογο μελών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ