Δικαίωση για την Κυπριακή Σκοποβολή, αποτελεί η εξασφάλιση κάρτας συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ISSF ΣΤΟ ΣΚΗΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ   

Η ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Διεθνής Ομοσπονδία Σκοποβολής ISSF ενημέρωσε τη ΣΚΟΚ, ότι μετά από την ανακατανομή των θέσεων στο σκητ Γυναικών, η Κύπρος εξασφαλίζει μια Κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η Κάρτα πρόκρισης, η οποία δόθηκε με βάση την Παγκόσμια Κατάταξη Ολυμπιακής Πρόκρισης στο ΣΚΗΤ Γυναικών, παραχωρείται στην αθλήτρια Κωνσταντία Νικολάου, με βάση τη θέση της αθλήτριας στην πιο πάνω κατάταξη.

Η απόφαση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, να συμπεριλάβει στις Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων της, το δικαίωμα αντικατάστασης Πρωταθληματικών αγώνων με αντίστοιχες Διεθνείς διοργανώσεις, έδινε το δικαίωμα προς τους αθλητές/αθλήτριες να συμμετέχουν σε όσους διεθνείς αγώνες επιθυμούσαν, κάτι που ουσιαστικά καθόρισε τη θετική εξέλιξη για την Κυπριακή σκοποβολή.

Η ΣΚΟΚ δηλώνει πολύ ικανοποιημένη και συγχαίρει θερμά την αθλήτρια και της εύχεται κάθε επιτυχία στην μεγαλύτερη Αθλητική διοργάνωση του πλανήτη μας, την Ολυμπιάδα, η οποία θα διεξαχθεί στην «Πόλη του Φωτός».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πέτρος Εγγλεζούδης κατέκτησε το «Έπαθλο Περικλή Τάνου»-ThemaSports
04/06 @ 13:04

Ο Πέτρος Εγγλεζούδης κατέκτησε το «Έπαθλο Περικλή Τάνου»

Κέρδισε τον αγώνα σκητ για το Κύπελλο Λεμεσού «Τα Τάνεια»

«Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς και Ρένος Θεοφάνους  οι νικητές στον δεύτερο αγώνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
20/05 @ 15:51

«Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς και Ρένος Θεοφάνους οι νικητές στον δεύτερο αγώνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου “Πλουμί” Κοκκινοτριμιθιάς και ο κυνηγός Ρένος Θεοφάνους της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα, ήταν οι μεγάλοι νικητές στον δεύτερο αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, που διοργανώνει η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και στηρίζει η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ