Η νέα απογοητευτική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ, φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ζοσέ Ντομίνγκες...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ήττα από την ΑΕΚ και η ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ομόνοια 29Μ, έφεραν τους περσινούς πρωταθλητές στο -6 από την πρωτοπόρο Πάφο και στο -4 από τον 2ο Άρη και στη διοίκηση υπάρχει μεγάλος προβληματισμός όχι μόνο για τις απώλειες βαθμών, αλλά και για την εικόνα της ομάδας, η οποία δεν συνάδει με το ποιοτικό και... ακριβό ρόστερ που έχει στη διάθεση του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μάλιστα, αν βάλουμε στην εξίσωση και την εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης (04/10) στην Ιρλανδία κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς για την πρεμιέρα στη League Phase του Conference League που οδήγησε στην απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών, ο προβληματισμός γίνεται ακόμη πιο έντονος...

Σε τέτοιο βαθμό που... βουίζει ο τόπος βραδιάτικα, ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν πολύ σύντομα εξελίξεις στο θέμα προπονητή.

Η αυριανή μέρα πάντως, όταν θα ηρεμήσουν άπαντες στον «Αρχάγγελο» και θα εξετάσουν την όλη κατάσταση με πιο καθαρό μυαλό, θα είναι καθοριστική για το αν θα υπάρξει στήριξη στον προπονητή ή αν θα παρθεί απόφαση και για 2η αλλαγή στο ξεκίνημα της σεζόν μετά το «διαζύγιο» με Γκαγιέγο...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διατήρησε τους οκτώ από τους έντεκα ο Ντομίνγκες-ThemaSports
06/10 @ 19:03

Διατήρησε τους οκτώ από τους έντεκα ο Ντομίνγκες

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ για το αποψινό (20:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ έκανε ο Ζοσέ Ντομίνγκες, σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (03/10) με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς.

ΑΜΠΑΝΙΑ: Το στόρι της μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ και ο ρόλος του Σαρφό-ThemaSports
06/10 @ 14:33

ΑΜΠΑΝΙΑ: Το στόρι της μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ και ο ρόλος του Σαρφό

Ο Νταβίντ Αμπάνια παραχώρησε συνέντευξη στο αγώνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αμπάνια: «Είναι μία απογοητευτική στιγμή, έπρεπε να κερδίσουμε»-ThemaSports
06/10 @ 22:32

Αμπάνια: «Είναι μία απογοητευτική στιγμή, έπρεπε να κερδίσουμε»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νταβίντ Αμπάνια.

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: «Οι παίκτες τα δίνουν όλα και μετά από τη διακοπή θα είναι ακόμα καλύτεροι» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/10 @ 22:37

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: «Οι παίκτες τα δίνουν όλα και μετά από τη διακοπή θα είναι ακόμα καλύτεροι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ζοσέ Ντομίνγκες.

Η αρχική ενδεκάδα του Ζοσέ Ντομίνγκες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
06/10 @ 18:40

Η αρχική ενδεκάδα του Ζοσέ Ντομίνγκες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, για το αποψινό (20:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

ΑΠΟΕΛ: Κωδικός αντίδραση στο ΓΣΠ - Το πλάνο του Ντομίνγκες για ΑΕΚ-ThemaSports
06/10 @ 11:03

ΑΠΟΕΛ: Κωδικός αντίδραση στο ΓΣΠ - Το πλάνο του Ντομίνγκες για ΑΕΚ

Με στόχο την νίκη και την... αντίδραση υποδέχεται την ΑΕΚ απόψε (20:00-Cablenet) ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ