Η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας «Domino's» βρήκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να τρολάρει τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος έχει οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα τραγικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν «άσφαιρες» στο Βίλα Παρκ, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να βρίσκεται πια στη 14η θέση της Premier League, μετά από επτά αγωνιστικές. Για να βρει κάποιος παρόμοιο στραβό ξεκίνημα στη σεζόν πρέπει να κάνει… βουτιά στο παρελθόν. Μόλις το 1989/90 οι «κόκκινοι διάβολοι» σε ίδιο αριθμό αναμετρήσεων είχαν μαζέψει μόνο επτά βαθμούς!

Αυτό το κάκιστο ξεκίνημα, σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας, έχουν κάνει τον Ολλανδό προπονητή ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην πόλη του Μάντσεστερ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ή θα αποχωρήσει, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ό,τι και να γίνει, δεν έχει κανέναν οπαδό της ομάδας με το μέρος του!

Μάλιστα, τα αποτελέσματα του Τεν Χαγκ αλλά και η δική του αδιάφορη στάση τον έχουν κάνει στόχο έντονου «τρολαρίσματος» στην Αγγλία. Ακόμη και η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας «Domino's» βρήκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να «δουλέψει» τον Ολλανδό, ανεβάζοντας μία πολύ αστεία φωτογραφία που έγινε viral στο «X».

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία έξω από το «Ολντ Τράφορντ», στην οποία απεικονίζει ένα φορτηγό και πάνω του μια διαφήμιση της «Domino's» με το πρόσωπο του Τεν Χαγκ και το μήνυμα: «Ζητείται προσωπικό, όχι εσύ Έρικ».

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνική Ελλάδας: Ενοχλήσεις ο Κέιν, στον "αέρα" η συμμετοχή του κόντρα στη "γαλανόλευκη" για το Nations League-ThemaSports
07/10 @ 12:20

Εθνική Ελλάδας: Ενοχλήσεις ο Κέιν, στον "αέρα" η συμμετοχή του κόντρα στη "γαλανόλευκη" για το Nations League

Με τα δύο βαριά τους όπλα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να παραταχθούν η Αγγλία και η Εθνική Ελλάδας στο μεταξύ τους ματς την Πέμπτη (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League, καθώς μετά τον Φώτη Ιωαννίδη και ο Χάρι Κέιν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ανατροπή με Ποπέσκου για την Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους κόντρα στην Γκλόρια Μπουζάου-ThemaSports
07/10 @ 01:30

Ανατροπή με Ποπέσκου για την Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους κόντρα στην Γκλόρια Μπουζάου

Η Στεάουα Βουκουρεστίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γκλόρια Μπουζάου, ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε ακόμα μια νίκη (3-2), την 4η διαδοχική σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Λύγισε την Μπράγκα η Πόρτο και συνέχισε το... κυνήγι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
07/10 @ 01:24

Λύγισε την Μπράγκα η Πόρτο και συνέχισε το... κυνήγι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Πόρτο λύγισε την Μπράγκα, επικρατώντας 2-1 με γκολ του Πεπέ, σημειώνοντας 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στο κατόπι της Σπόρτινγκ.

Ο Τσέρνι έδωσε τη νίκη στη Ρέιντζερς - Έκανε το 7/7 με ανατροπή η Σέλτικ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
07/10 @ 01:10

Ο Τσέρνι έδωσε τη νίκη στη Ρέιντζερς - Έκανε το 7/7 με ανατροπή η Σέλτικ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βάτσλαφ Τσέρνι, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ, η Ρέιντζερς επικράτησε 2-0 της Σεν Τζόστον εντός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Τιμώρησε την παθητική Ατλέτικο η Σοσιεδάδ - Καθάρισε την Αλαβές με «καυτό» Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
07/10 @ 00:41

Τιμώρησε την παθητική Ατλέτικο η Σοσιεδάδ - Καθάρισε την Αλαβές με «καυτό» Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έπαιξε με τη «φωτιά» και το πλήρωσε η Ατλέτικο. Με γκολάρα του Σούσιτς, η Σοσιεδάδ έμεινε όρθια απέναντι στους άτολμους «ροχιμπλάνκος» (1-1).

Ο Βέγκχορστ λύτρωσε τον Άγιαξ στις καθυστερήσεις (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
07/10 @ 00:33

Ο Βέγκχορστ λύτρωσε τον Άγιαξ στις καθυστερήσεις (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Σε μια βραδιά που ο Άγιαξ έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και όλα έδειχναν πως δεν θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκρόνιγκεν για την 8 αγωνιστική, ήρθε ο λυτρωτής Βέγκχορστ και χάρισε τη νίκη (3-1).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ